Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κινητοποιήσεις Εργαζομένων του Ψ.Ν.Θ.

Οι εργαζόμενοι του Ψ.Ν.Θ για τρίτη εβδομάδα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, δημιουργήσαν επιτροπή αγώνα με 60 εργαζόμενους, προχωρίσαν σε μαζική γενική συνέλευση με τις αποφάσεις που επισυνάπτω. Η επιτροπή αγώνα εδώ και δύο εβδομάδες συνεδριάζει κάθε μέρα με συμετοχή μεγάλου αριθμού εργαζομένων.

Την Τετάρτη 28/9 συμμετείχαμε στο ανοιχτό κάλεσμα συντονισμού του σωματείου εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ και του Σωματείου εργαζομένων στα Κέντρα πρόληψης.

Την Πέμπτη 29/9 συμμετέιχαμε στην στάση εργασίας με συγκέντωση των εργαζομένων έξω απο την πύλη του νοσοκομείου και στην συνέχεια συγκέντρωση έξω απο τις ΔΥΠΕ.

Την Παρασκευή έγεινε συγκέντρωση των εργαζομένων στην πύλη του νοσοκομείου συμβολικό κλείσιμο του νοσοκομείου και ενημέρωση των εργαζομένων.

Την Δευτέρα 3/10 καλέσαμε συνέντευξη τύπου . Μετά συνεδρίασε η επιτροπή αγώνα και αποφασίσαμε να καλέσουμε σαν εργασιακό και επιτροπή αγώνα μαζί τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για κοινές δράσεις. Καθώς και την συμμετοχή μας στην απεργία την Τετάρτη και στις 19/10.

Το κάλεσμα για τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, είναι την Τρίτη 11/10 ώρα 11πμ στο αμφιθέατρο της διοίκησης του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου